Penne con le zucchine (penne med Squash) til 4 personer
500 gr. Penne
2 små
Squash
hvidløj (efter egen smag)
chilli frisk eller tørt (efter egen smag)
cherri
tomat (ca. 5 stk per person)
salt
olive olie
Forberedelses tid ca. 25 min.
Start med at stille vand til pastaen op at koge (husk at kome ca. en teske salt i dette).
Vask squash og skær det i små terninger (størelsen valges efter egen smag).
Vask tomatoerne og skær disse i to halve dele.
Kom lidt olive olie i en gryd eller på en pande, sammen med chilli og hvidløj, og tænd for varme. pas på
at hvidløj ikke kommer til at brænder. Når hvidløj begynder at få farve, tilsat de afskårede squash. Drøs lidt salt og lad det stå nogle min. med ikke for højt varm. læg evt en låg på.
(hvis panden virker tørt og de klistrer på dette, kan evt. tages lidt af det varme vand fra pasta gryd). Når squash er ved at brune og bliver blød, tilsat tomatoerne og læg låg på igen.
Lad alt simre i ca. 15 min. Husk at rør jevnligt indhold af panden, så det ikke brænder på panden.
Put pastaen i det kogende vand og når dette har fået det anbefalde
kogetid, lad pastaen dryppe af og bland med pandens indhold.
Og.... Buon appetito!